Og Ipsen udtaler...

Halløj folkens

 

Velkommen til min blog! I kan godt begynde at glæde jer, for min blog bliver noget helt særligt. Jeg kan lige så godt sige det med det samme. Hr Bjørn og Lille Ulla er forment adgang til den her blog, jeg orker ikke deres underlige opslag og ligegyldige oplevelser og ævlen om Politikens kultursektion.
 

Her på min blog kommer det til at handle om mig!!! Og det er kun rimeligt med den karrierer jeg har bygget op. Jeg har allerede i en del år været med i toppen af sportseliten,  er et stort navn i udstillingsverdenen og en rigtig eventyrhund, der har rejst en del i ind- og udland.

Min blog bliver topspændende og underholdende. For jeg har poterne på pulsen, elsker bling, bling og har snude for, hvad der er virkelig lækkert og smart.

Når jeg anmelder noget her på min blog kan I være helt sikre på, at det er lækkert, smart og i god kvalitet - mit liv er simpelthen for kort til dårligt design og middelmådighed.

 

Nå jeg vil smutte for nu, for jeg har nok at se til og en anmeldelse, der skal skrives......