Handelsbetingelser

Generelle oplysninger 

Nutaaq - udstyr til hunde på farten
CVR-nr. 41244437
Bødskovgårdvej 5, 8653 Them, Danmark
kontakt@nutaaq.dk
Telefonnummer 53854044 

 

Betaling

Nutaaq-udstyr til hunde på farten modtager betaling med VISA, VISA Dankort, Mastercard, Maestro samt MobilePay.

 

Alle priser du ser på www.nutaaq.dk er inklusiv moms. Vi tager ikke kortgebyrer.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 

Fragt

Nutaaq.dk bruger følgende fragtfirmaer:

  • GLS

 

Vi sender gratis til pakkeshop og pakkeboks nær dig, hvis du bestiller for 899kr eller derover.

 

Du har også mulighed for at hente varen på vores adresse: Bødskovgårdvej 5, 8653 Them.

 

Ønsker du at anvende den mulighed kan du kontakte os, og vi vil sende dig en sms, når din vare er klar til afhentning.

 

Leveringsbetingelser

Gennemsnitlig leveringstid til adresser i Danmark ligger på 1-3 hverdage.
 

Nutaaq.dk sender pakker med GLS, og rettidig levering forudsætter, at disse overholder deres dag-til-dag levering.

Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller BRING.

Du modtager track and trace informationer når din bestilling er afsendt.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

 

Du kan sende en mail til kontakt@nutaaq.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Ingen fortrydelsesret

På levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er der ingen fortrydelsesret.
  
Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber, og den måde, den fungerer på, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. D.v.s du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Dette gælder også hvis varen udviser tegn på slid og smuds eller har gener af lugt som f.eks røg, parfume eller kraftig lugt af hund. Hvis varen er prøvet ud over hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, og beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, vurderet af Nutaaq. I visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer betalinger for varen modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Nutaaq.dk - Udstyr til hunde på farten
Bødskovgårdvej 5, 8653 Them
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.  

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:
Nutaaq.dk - Udstyr til hunde på farten
Bødskovgårdvej 5, 8653 Them
 

Brug vores returportal som du finder her: https://return.shipmondo.com/nutaaq-returportal
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos "Nutaaq-udstyr til hunde på farten" og opbevares i fem år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på nutaaq.dk er Søren Mikkelsen. 

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: nutaaq-kontakt@outlook.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kontakt@nutaaq.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.03.2023

 

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

 

Hent fortydelsesformular (ret til og gem som PDF)